Живі пасти

Жива паста білого кунжуту, тахіні


Тахіні готують на Сході. Це така паста, яку готують з кунжутного насіння. Цю пасту в основному використовують в турецькій, ліванської, грецької, вірменської, іракської і грецької кухні. Зараз тахіні завойовує любов гурманів і на Заході.
На смак паста з кунжуту солодкувата і має приємний аромат. А ще вона надзвичайно корисна. У тахіні величезна кількість поживних речовин і вітамінів. Кунжутну пасту можна просто їсти ложкою, використовувати в якості намазки на хліб, додавати до кондитерських виробів. Можна пасту класти в соуси і заправки. Ми готуємо тахіні просто: перемелюємо білий кунжут в спеціальному пристрої, де не потрібно попередньо обсмажувати насіння.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *