Рослинні олії

Рослинні олії

Олії як вони є — нашого виробництва, вони всі холодного віджиму, нерафіновані, зроблені з любов’ю до всього живого. Культури(насіння) з яких ми давимо олії, придбані у надійних виробників чи посередників, для нас спеціально їх ніхто не вирощує на екологічно чистих полях та луках. Коли ми починаємо віджим будь якого виду олії, ми її смакуємо і тільки тоді, продовжуємо процес. Заповнення пляшки олією в нас не автоматизоване, тому кожну олійку тримаємо в руках по декілька раз. Пляшка наповнюється продуктом в який вкладено розуміння того, що здоров’я саме головне.

Коли ми починаємо віджим будь якого виду олії, ми її смакуємо і тільки тоді, продовжуємо процес. Заповнення пляшки олією в нас не автоматизоване, тому кожну олійку тримаємо в руках по декілька раз. Пляшка наповнюється продуктом в який вкладено розуміння того, що здоров’я саме головне.

Користь рослинних олій неоціненна і сьогодні багато про це говориться. Але далеко не всі знають наскільки унікальні і цілющі властивості кожної з них, бо здебільшого ми звикли вживати соняшникову.


Світова кулінарна аксіома полягає в тому, що на кухні у будь-якої господині повинні бути різні види олії. Адже у кожної з них свої особливості та унікальний, неповторний склад. Жири, що містяться в оліях, є необхідними і обов’язковими складовими раціону збалансованого здорового харчування. Рослинні олії багаті фосфатидами (лецитином, що регулює вміст холестерину в організмі та сприяє накопиченню білків), стеринами (гальмують всмоктування холестерину з кишечника), а також вітамінами групи E (токоферолами).

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *