Живі пасти

Урбеч з гарбузового насіння

Урбеч з гарбузового насіння має незвичайний смак, солодкувато-терпкий, його ні з чим не сплутаєш. Деяким прихильникам урбеча гарбузова паста подобається найбільше. А між тим, урбеч з насіння гарбуза — це справжнє джерело цинку. За його змістом він стоїть на другому місці після устриць. Це дуже важливий елемент, при нестачі якого організм швидко старіє, довше відновлюється, у дітей відбувається затримка в розвитку, імунні процеси сповільнюються. Цинк до того ж — сильний природний імуностимулятор, тому гарбузове насіння буде особливо корисне навесні і восени, коли імунітет особливо ослаблений. Поєднання цинку, вітамінів групи В і незамінних амінокислот дозволяє активізувати мозкову діяльність. Білки гарбузового насіння зміцнюють у дітей кісткову тканину,  а жирні кислоти Омега-3 і Омега-6, що містяться в насінні гарбуза  допомагають нормалізувати гормональний фон і роблять шкіру гладкою і здоровою. А високий вміст заліза може непогано підняти гемоглобін. Крім цього, провітамін А, що міститься в гарбузовому насінні, буде дуже корисний тим, хто страждає слабким зором.

Склад: 100% насіння голонасінного гарбуза.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *